dilluns, 7 de març del 2011

El grup parlamentari d'ICV-EUiA visita Tarragona


Divendres 4 de març,el grup parlamentari ha fet una visita avui a Tarragona emmarcada en les visites que el grup d’ICV-EUiA al Parlament està fent per tot Catalunya on cadascun dels diputats s'ha trobat amb entitats i ha visitat institucions relacionades amb el seu àmbit d'actuació en l'activitat parlamentària.
En el marc de la visita, Herrera ha posat de relleu "els profunds dèficits" que té el Camp de Tarragona pel que fa a mobilitat i a l'increment de l'atur que està per damunt de la mitjana. Per això Herrera ha posat com a prioritats del grup parlamentari treballar per generar ocupació, millorar la mobilitat en transport públic dins de Tarragona i entre les ciutats del Camp de Tarragona i per la defensa dels serveis públics de la demarcació.
S'han realitzat diverses trobades, entre les quals la trobada amb els comitè d¡empresa del Joan XXIII, o amb la PDF, representants de les Cases d'Oficis del Camp de TGN, amb representants d'entitats ecologistes, o amb AMPAs i direccions d'escoles per a conéixer el perquè del desigual repartiment de l'alumnat a Valls, ...