diumenge, 3 de juny del 2012

Jo no vull pagar! (continuació)

Que Catalunya és un país petit on les élites manen molt, ja ho sabíem. On moltes vegades producte d'aquesta hegemonia política i mediàtica s'acaben imposant unes visions que, lluny d'ésser reals, distorsionen totalment la veritat de les coses. Un exemple és la campanya No vull pagar!. Jo estic totalment d'acord amb la campanya, faltaria més, a Catalunya n'estem farts de pagar peatges per anar al poble del costat (literal). Ara bé, la conclusió ha de ser ESPANYA ENS ROBA? Potser a Catalunya no ens està robant ningú? Cal tenir en compte que CiU durant molts anys ha afavorit l'allargament de concessions de peatges, ha implantat molts peatges a Catalunya, i ara no pot ser que es vulgui penjar medalles amb els peatges. Recomano a tothom la lectura d'aquest document per a que no l'enganyin:  resolució ICV sobre peatges a Catalunya

Jo no vull pagar!


Cambrils diu no a les retallades en educació

Un cop més Cambrils es belluga per l'educació. Vam començar amb la mani convocada per la Taula en Suport de l'Educació de Cambril que va aplegar vora 300 persones, tot un èxit si contextualitzem que estem parlant de Cambrils, que no té gaire tradició en manis.
Va seguir amb una gran resposta de mestres i profes que el 22 de maig van secundar la vaga general de l'educació contra les retallades del PP i CiU. A Cambrils les ecoles i instis van tancar gairebé i van ser presents a les concentracions de Tarragona.
El dilluns 28 de maig unes 40 mestres ens vam concentrar davant de l'ajuntament, en una assemblea improvisada tot menjant el bocata.
El 2 de juny diverses persones, entre docents pares i mares de la Taula en Suport a l'Educació, vam pitar a la consellera Rigau a la sortida de la inauguració clandestina de l'escola la Bòbila. Vam deixar clara la nostra rerpulsa a les retallades en l'ensenyament públic que ella ha impulsat i també vam deixar clara la paradoxa de qui va a inaugurar escoles públiques en les que no creu. per això sembla que s'amagava.
El proper 7 de juny tornem a quedar davant de l'Ajuntament. Hem de ser-hi tots: docents, pares i mares, alumnat. Serà breu però intens! No hi falteu.

S'inaugura l'escola la Bòbila a Cambrils

Avui la consellera Rigau ha "INAUGURAT" l'escola La Bòbila, que porta oberta des del passat setembre i que és fruit de l'esforç del govern catalanista i d'esquerres. CiU no l'hagués fet, perquè com han demostrat sempre i estan demostrant encara més darrerament, el seu model és la privada. No creuen en l'escola pública, l'escola de tots els nens i nenes. Quina paradoxa que qui no creu en l'escola pública sigui qui vingui a "inaugurar"! Per això no ho han dit a ningú, no s'ha invitat la ciutadania, ha estat una inauguració "clandestina" per evitar que vingués gent a protestar. No obstant, uns quants ciutadan@s hi hem estat per a manifestar que estem en contra de les retallades que volen carregar-se l'escola pública.