divendres, 3 de juny del 2011

Garantim als 531 votants d'ICV que continuarem treballant per Cambrils tot i quedar fora de l'ajuntament.


La Comissió Política Local d’Iniciativa-Verds de Cambrils, després dels resultats electorals d’aquest diumenge en els quals la ciutadania ha atorgat 531 vots a la formació ecosocialista, el que significa un 4,9% del vot, vol agrair a totes les persones que han confiat en el nostre projecte l’esforç de votar i els garantim que, malgrat no haver obtingut presència en l’ajuntament, el seu vot no es perdrà sinó que servirà per a continuar amb la tasca política que des de fa molts anys ICV ve realitzant a Cambrils.
ICV ha obert aquests dies un procés de reflexió al voltant dels resultats electorals obtinguts, que han suposat una baixada i que ens han deixat a 10 vots d’obtenir representació a l’Ajuntament de Cambrils. Pensem que la tasca de govern realitzada durant els darrers 8 anys ha estat positiva però cal també ser autocrítics i esbrinar què és allò que no s’ha fet prou bé.

1.- ICV vol felicitar públicament a CIU pels bons resultats obtinguts, així com al PP i al NMC que han millorat els seus resultats. I davant l’anunci del pacte de govern realitzat per CIU-PP i PLIC, ICV vol expressar que com a principi donarà suport a totes les iniciatives que vagin en el sentit de millorar Cambrils, i és per això que ICV desitja al proper govern que treballi en favor de Cambrils, i que no caigui en l’error de culpar als altres de les pròpies incapacitats.

2.- ICV lamenta profundament el baix índex de participació en aquestes eleccions municipals, que tot just ratlla el 50%. Per aquest motiu proposa a la resta de forces una reflexió col·lectiva per mirar de fomentar la participació en la vida pública i política per tal d’augmentar aquestes dades tan minses que cal estudiar amb més profunditat. El recent moviment dels indignats, que cal prendre en consideració molt seriosament, apunta entre d’altres a aquesta situació que cal modificar.

5.- La Comissió Política Local d’Iniciativa-Verds de Cambrils vol agrair l’excel·lent tasca realitzada pel nostre company Salvador Matas al capdavant de la regidoria d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació, que han deixat el sistema educatiu de Cambrils en un bon nivell, així com els serveis públics d'ocupació i formació, i desitjar que segueixi lluitant per millorar les condicions de l’ensenyament a Cambrils,  aportant la seva capacitat de lluita i reflexió per fer un Cambrils més just, mes sostenible i més participatiu.