dijous, 2 de desembre del 2010

polítiques d'esquerres?

Privatizació de Barajas i El Prat, rebaixes fiscals a les empreses i supressió de l'ajut de 426 euros als aturats sense prestació. 
Informació a militants i votants o ex-votants socialistes: www.iniciativa.cat i www.joves.cat 
Porque no es lo mismo decir que eres de izquierdas que ser de izquierdas.
 

dilluns, 29 de novembre del 2010

Sobre l'afer del PSC de Cambrils amb Oliver Klein




En relació a les afirmacions efectuades per Robert Benaiges en roda de premsa aquest matí 29 de novembre, fent referència al regidor Oliver Klein, ICV de Cambrils vol efectuar les següents precisions:

-          en cap moment el Grup Municipal d’ICV ha expressat cap mena de suport, ni vist-i-plau a què es demani l’acta de regidor al sr. Oliver Klein. Es errònia l’afirmació de Robert Benaiges referent a aquest suposat suport que mai ho ha existit. Al GM d’ICV se’l  va informar de la situació creada dins del GM del PSC i del  PSC de Cambrils però ni se li va demanar cap mena de suport, donat que es tracta d’un tema intern del PSC, , ni ICV va donar cap mena de suport ni va avalar la decisió de cap manera.

-          Ben al contrari la valoració que fem des d’ICV de Cambrils sobre aquesta situació és que d’un tema intern del grup socialista, que pertoca resoldre dins del PSC de Cambrils, s’ha passat a una situació que afecta o pot afectar negativament a l’estabilitat del govern actual. Des d’ICV demanem que se separin les possibles desavinences o debats interns del partit de l’estabilitat del govern cambrilenc, que entenem cal garantir per tal de seguir mantenint una bona gestió dels afers públics. A 6 mesos de les properes eleccions municipals no és el moment de crear inestabilitat política: cal acabar el mandat amb la màxima estabilitat.

ICV de Cambrils restarem a l’espera de com es van produint els esdeveniments