dilluns, 16 de juny del 2008

El regidor cambrilenc Salvador Matas és el nou president d'ICV de l'intercomarcal del Camp de Tarragona

9:16 | Dilluns, 16 de Juny
POLÍTICA

Salvador Matas va ser triat en l’assemblea intercomarcal que celebrava aquest partit a Cambrils. L’acte va comptar amb la presència del diputat al parlament, Daniel Pi, el secretari d’organització d’ICV, Màrius Garcia, i el diputat al congrés, Joan Herrera.



El dissabte al matí es va celebrar al Centre Cultural de Cambrils la 2ª Assemblea Intercomarcal d'Iniciativa per Catalunya Verds amb la presència de presidents i presidentes d’organitzacions locals, Daniel Pi diputat al Parlament, Màrius Garcia, secretari d’organització d’Iniciativa per Catalunya Verds i Joan Herrera, diputat al Congrés.

A partir de les 10 del matí van començar a arribar els respectius membres de les seus d’ICV on es va dur a terme l’elecció del president de l’intercomarcal del Camp de Tarragona amb dues candidatures, Salvador Matas de Cambrils i Antonio Ruiz de Vilaseca, l’escrutini va resultar favorable a Matas amb 38 vots al seu favor.

Entre els temes que es van debatre a la trobada es va donar per aprovat amb un vot en contra el balanç i també el document de les esmenes.

El nou president Salavador Matas va agafar el seu càrrec donant les gràcies a tothom que havia dipositat la confiança en ell i fent una valoració de com havia estat l’assemblea.

Seguidament Matas va donar la paraula al Diputat del Congrés Joan Herrera el qual va destacar l’mportància de la jornada del dissabte al camp de Tarragona animant a tots els assistents a continuar amb la tasca ja feta. Herrera va reiterar que es un moment rellevant a tot l’estat i a Europa ja que creu que en els propers anys es podria aconseguir una agenda més amplia tant en l’àmbit social com ambiental, també va destacar que la propera tardor hi haurà una assemblea general la qual creu que és molt positiva pel partit.

Al voltant de les 14:30 és va donar per acabada l’assemblea amb satisfacció pels assistents i amb un dinar al Port de Cambrils.