dilluns, 14 de maig del 2007

La gent d'Iniciativa a Cambrils (2)

La gent d'Iniciativa a Cambrils



Free counter and web stats




Primer acte de campanya en un barri emblemàtic: Nou Cambrils


ICV de Cambrils ha realitzat el seu primer acte de campanya al barri de Nou Cambrils, un barri que Salvador Matas ha qualificat “d’exemple de l’especulació urbanística dels anys 60, els plats trencats de la qual van pagar els treballadors i treballadores del barri en pròpia pell”

Davant d’un nodrit grup de veïns i veïnes del barri, M. Jesús Buñuel, candidata número 4 i actual presidenta de la A.VV del barri ha recordat la tasca feta al llarg d’aquests 4 anys de mandat en favor del barri, destacant obres com la del Parc de Nou Cambrils, la remodelació de carrers i places del barri i part de la Cava. Ha dit que ICV no només es dedica a prometre sinó que compleix les seves promeses quan està al govern.

Salvador Matas per la seva part ha recordat que el 90% de les promeses recollides en el programa d’ICV fa 4 anys s’han complert, amb la qual cosa el programa que es presenta ara, que inclou propostes específiques per a cada barri de Cambrils, té total credibilitat.

HA expressat l’opinió que “és l’hora dels baris de Cambrils, que és on viu la gent. Cal fer millores en els diferents barris a través de la constitució dels Consells de Barri, per finalment constituir el Consell de Ciutat. Però els veïns i veïnes no han de limitar-se a fer propostes i ser escoltats per l’ajuntament, també han de poder decidir quines són les accions que s’executen. Per això ICV proposa els Pressupostos Participatius, és a dir, reservar una part del pressupost Municipal pels diferents barris perquè siguin els veïns qui decideixen quines millores l’ajuntament realitza al barri i això cada any.”

Com a novetat, durant l’acte ha circulat pels voltants del Parc un cotxe elèctric, per a demostrar el compromís d’ICV davant del canvi climàtic. ICV pensa que cal actuar amb força, especialment des del ajuntaments, per canviar l’actual tendència mundial i aturar el canvi climàtic amb mesures com estalvi energètic, transport públic i aplicació de l’Agenda 21

El cotxe és propietat d’uns militants d’ICV i recorre Catalunya fent campanya a favor d’ICV.