diumenge, 3 de juny del 2012

Cambrils diu no a les retallades en educació

Un cop més Cambrils es belluga per l'educació. Vam començar amb la mani convocada per la Taula en Suport de l'Educació de Cambril que va aplegar vora 300 persones, tot un èxit si contextualitzem que estem parlant de Cambrils, que no té gaire tradició en manis.
Va seguir amb una gran resposta de mestres i profes que el 22 de maig van secundar la vaga general de l'educació contra les retallades del PP i CiU. A Cambrils les ecoles i instis van tancar gairebé i van ser presents a les concentracions de Tarragona.
El dilluns 28 de maig unes 40 mestres ens vam concentrar davant de l'ajuntament, en una assemblea improvisada tot menjant el bocata.
El 2 de juny diverses persones, entre docents pares i mares de la Taula en Suport a l'Educació, vam pitar a la consellera Rigau a la sortida de la inauguració clandestina de l'escola la Bòbila. Vam deixar clara la nostra rerpulsa a les retallades en l'ensenyament públic que ella ha impulsat i també vam deixar clara la paradoxa de qui va a inaugurar escoles públiques en les que no creu. per això sembla que s'amagava.
El proper 7 de juny tornem a quedar davant de l'Ajuntament. Hem de ser-hi tots: docents, pares i mares, alumnat. Serà breu però intens! No hi falteu.