dissabte, 26 de maig del 2007

Iniciativa-Verds tanca la campanya electoral amb una gran festa al Parc del Pescador reiterant ser la garantia del govern d’esquerres




Salvador Matas lamenta la campanya bruta que han fet alguns partits de l’oposició, especialment la Plic

Iniciativa-Verds de Cambrils va tancar aquest divendres a la tarda la campanya electoral amb la satisfacció de la feina feta durant quinze dies, on els candidats de la formació ecosocialista han tingut l’oportunitat de fer arribar les propostes als ciutadans.

L’acte de cloenda de la campanya va consistir en una festa infantil amb uns pallassos i també una xocolatada que va reunir més de 150 persones. Posteriorment hi va haver l’acte polític, que va comptar amb la presència del parlamentari d’ICV, Daniel Pi, els components de la llista, encapçalats per l’alcaldable Salvador Matas. Al final, un concert del grup A Voces i un piscolabis van tancar la segona part de la festa que va reunir més de 200 persones.

En els parlaments, Salvador Matas es va mostrar convençut de la força creixent d’ICV i va prometre que no els actuals regidors no estarien sols perquè s’espera incrementar el suport popular i, per tant, la xifra de regidors. L’alcaldable d’ICV va explicar que la formació ecosocialista ha fet una campanya neta i respectant tots els rivals, “no com d’altres formacions que s’han dedicat a insultar, mentir i difamar”. Matas es referia a les acusacions que ha fet la Plic en les últimes jornades en algunes qüestions concretes com les matriculacions o la depuradora de Montbrió.

Matas també va dir que ICV és la garantia per un govern d’esquerres, la fórmula que en aquesta legislatura ha “permès els quatre millors anys de la història política de Cambrils”. El líder d’ICV va explicar que la independència que té Iniciativa-Verds d’empreses i d’altres grups de pressió no la poden dir altres formacions que s’han gastat molts diners en una campanya, “diners que estaria bé que algú expliqués de qui o de quin lloc han sortit”.

Matas es va comprometre a continuar amb polítiques d’esquerra, afavorint els joves i els pares que tenen fills en edat escolar, els grans i la ciutadania en general sense discriminacions de cap tipus perquè “el nostre projecte no té hipoteques amb ningú”. Matas, que va dir que no renuncia a l’alcaldia, va demanar als ciutadans que confiïn en la única força d’esquerra que ha dic per activa i per passiva que no pactarà amb la dreta local representada per CiU i PP. A més, va animar a tots els assistents a l’acte a continuar fent créixer el projecte d’ICV a Cambrils i a tot Catalunya.