diumenge, 20 de maig del 2007

Iniciativa-Verds aposta per la participació ciutadana


Iniciativa-Verds ha organitzat aquest diumenge un acte electoral al Parc del Pinaret per donar a conèixer els eixos de la campanya de la formació en quant a participació ciutadana. L’acte ha comptat amb la presència de bona part dels candidats de la formació ecosocialista, encapçalats per l’alcaldable Salvador Matas, que ha rebut el suport de la diputada al Parlament de Catalunya, Dolors Clavell.

Precisament Dolors Clavell ha fet incidència davant l’auditori en la importància d’implicar-se en la vida política i va remarcar que no tots els partits són iguals. Clavell ha posat com a exemple el creixement d’Iniciativa al Parlament a les passades eleccions autonòmiques i també el fet de doblar el número de llistes a les municipals, en les ganes que els ciutadans tenen de que se’ls tracti des d’una política d’esquerres que treballa pels ciutadans i que no està a les ordres d’obscurs interessos immobiliaris i empresarials.

En el seu parlament, Salvador Matas, ha parlat sobre el creixement que ICV pot experimentar a Cambrils on “són la clau per un govern d’esquerres”. Matas ha agraït al PSC que es manifestés per la continuïtat del govern d’esquerres “encara que sense afirmar-ho al 100%” i ha criticat la manca de claredat d’ERC. “Després de 16 anys sense que l’esquerra governi a Cambrils, amb només quatre anys hem vist un govern estable i fort que mereix continuar amb un major pes específic d’ICV”. Matas es va mostrar convençut d’augmentar almenys un regidor a les municipals amb la presència de Marlen Fernández a l’Ajuntament de Cambrils

En el seu parlament, Salvador Matas, va destacar l’impuls a les polítiques de participació que s’han fet en aquests quatre anys, amb els exemples de l’Agenda 21, el pla de barris del nucli antic i la construcció del propi Parc del Pinaret, i ha dit que proposa la creació de consells consultius de barri amb poder de decisió i també l’elaboració dels pressupostos participatius.

En la foto veiem l'alcaldable per ICV, Salvador Matas, Ramon Garcia, núm. 2 i Dolors Clavell, diputada per ICV al Parlament de Catalunya