divendres, 4 de novembre del 2011

A Cambrils, les retallades només han començat!

Veritablement, després d'uns mesos, comencem a conéixer una mica el que pensen i el que fan els membres del nou govern. Una vergonya!
En primer lloc, han renunciat a presentar un pla de govern, segons va dir l'alcaldessa Dalmau, perquè el que va fer l'anterior govern no es va acomplir en la seva totalitat. És evident que era impossible acomplir un programa de govern enmig d'una crisi que havia esclatat a mig mandat  i que encara segueix. Però això no treu que tot govern ha de tenir un full de ruta i un projecte. Però molt ens temem vist el que estem veient que aquest govern tripartit de dretes de Cambrils ni té projecte per Cambrils ni té un full de ruta. I a sobre resulta que es vanagloria de no tenir-ne!
En segon lloc, el seu veritable full de ruta és retallar. Ja veurem què es carregaran ara que preparen el nou pressupost de l'any 2012. O millor dit, què sobreviurà a les seves tisorades. Educació, ocupació, cultura, joventut, serveis socials... fins on arribaran?
El govern dels millors d'Artur Mas els ajuda en això de les retallades: per les llars d'infants es rebaixa la subvenció de 1800 a 1600 per alumne i any. Qui pagarà la diferència? Doncs les famílies. Per l'escola de Música es passa de 600 € per alumne i any a 300 €. Qui pagarà la diferència? Doncs les famílies.
I resulta que al final es queda en només 460€. I ens diuen que hem d'estar molt agraïts per la gran negociació que s'ha fet. Quina vergonya de govern que fa dos dies deia que el que subvencionava la Generalitat era poc i ara, quan retallen, diu que hem d'estar agraïts!
I podem seguir: fa dos dies CiU encapçalava les protestes contra les zones blaves quan ara les ha més que duplicat. Fa dos dies CiU acomiadava 5 treballadors de la TDCAMP i ara resulta que ja n'han contractat una, evidentment amb carnet de CiU! Fa dos dies CiU es queixava de que es gastava massa en premsa, i ara resulta que es gasta més però no en personal directament, sinó en assessors externs, evidentment amb carnet de CiU i que no sabem què fan.

Amb aquest govern anem apanyats!