divendres, 4 de novembre del 2011

Cambrils puja els impostos un 20%

Després de totes les promeses electorals, després d'acusar pública i reiteradament que l'anterior govern d'esquerres havia exprimit la ciutadania a impostos, ara resulta que el tripartit de dretes de Cambrils puja els impostos ni més ni menys que un 20%, és a dir en només 1 any, puja més que en tot el mandat anterior.
I això després de dir i repetir que no ho farien. Una incoherència monumental que els retrata només iniciar el mandat.
No ens val l'excusa de què s'han trobat una mala situació econòmica: ells la coneixien perfectament.  Ells van criticar un dia sí i l'altre també els augments que s'havien fet. I van dir que no pujariem els impostos. I la gent s'ho va creure i els va votar.
I ara un cop més la ciutadania veu com se l'ha enganyat: se li ha explicat el contrari d'allò que ells ja tenien decidit.
Fa 4 anys que hi ha crisi. La crisi no ha començat ara, quan el tripartit de dretes arriba al govern de Cambrils. Fa anys que va i fa anys que l'anterior govern va començar a racionalitzar la despesa municipal. Ho va fer de manera progressiva, i va practicar una política d'impostos progressiva, molt suau. Podia haver equilibrat els comptes municipals amb increments del 20% però no ho va fer. Pujar un 20% els impostos en època de crisi és anar contra la ciutadania i en especial contra aquells que ho estan passant malament, que a Cambrils, com a tot arreu, són molts.
Enganys, exageració de la situació econòmica, decisions que van contra la majoria: en només mig any aquest govern ha traspassat totes les línies vermelles.