dilluns, 24 de novembre del 2008

La delegació del Camp valora positivament l'Assemblea Nacional

El President d’ICV del Camp, Salvador Matas en nom de la delegació del Camp de TGN, amb un total de 39 persones delegades, ha fet una valoració “molt positiva” dels resultats de l’Assemblea, celebrada a Sabadell.

Matas ha declarat que “s’ha assolit un important consens en els temes clau, a partir de posicions diverses i per tant ara s’obre una nova etapa amb les idees més clares i en millors condicions per encarar el futur”.

“Un partit madur és el que és capaç de parlar de tot i posar-se d’acord també en els temes més espinosos. Tenim la sensació que ho hem aconseguit”, ha remarcat.

En relació a l’actualització del Pacte d’Entesa, Matas ha dit que “tenim el mandat clar de l’Assemblea de defensar els més vulnerables davant la crisi”.

Alhora que ha reiterat que “sabem que qui pagarà la crisi són els més vulnerables i el Govern d’Entesa ha de donar resposta a aquesta situació. Hem de reflexionar i donar respostes diferents i amb un clar accent social”. “La política industrial o de treball haurà de ser diferent per adaptar-la als nous ritmes del temps”, ha exemplificat.

En aquest sentit, Matas ha traslladat de nou el missatge que “el Govern no pot actuar de la mateixa manera ara en un context de recessió que fa dos anys quan es va signar l’acord d’Entesa en ple creixement econòmic”.

Pel que fa als representants del Camp, s’ha aconseguit incrementar la representació en els organismes de direcció.

En el Consell Nacional hi figuren: Salvador Matas, Daniel Pi, Montserrat Foraster, Enric Verdú, Josep Sementé, Jaume Pros,

Josep M.Gasol, Jordi Navarro, Arga Sentís, i Hortènsia Grau. Resta pendent la incorporació d’un representant del Baix Penedès, que properament realitzarà una assemblea comarcal per tal d’elegir-lo.

En la nova Comissió Executiva, que té un total de 55 membres, el Camp estarà representat per Daniel Pi, diputat al Parlament i Hortènsia Grau, directora dels Serveis Territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació Ciutadana.

A més Hortènsia Grau ocuparà una Vicepresidència Nacional, encarregant-se de la secretaria de Formació.

Matas ha afegit que “ICV al Camp surt molt reforçat i amb més pes polític. Ara ens hem de marcar un Pla de Treball que consolidi la formació al territori, millorant la seva implantació, per tal d’assolir un bon resultat en el proper cicle electoral. Recuperar la presència a l’ajuntament de Tarragona serà un objectiu prioritari”