dissabte, 8 de novembre del 2008

Aprovat el finançament per enderrocar el pont de la N-340 a proposta d'ICV



Els Pressupostos Generals de l'Estat per al 2009 contemplen l'enderrocament del pont de l'N-340 a proposta d'ICV.


El Congrés de Diputats va aprovar, ahir, vuit de les moltes esmenes esmenes presentades per Iniciativa per Catalunya Verds als Pressupostos Generals de l'Estat pel 2009. Una d'aquestes 8 esmenes acceptades feia referència a l'enderrocament del pont de l'N-340 que travessa la riera d'Alforja al nostre municipi. L'esmena va ser defensada pel diputat i portaveu d'ICV al Congrés, Joan Herrera, i suposa una partida de 800.000 euros per a fer aquest enderrocament.

La resta d'esmenes d'ICV afecten a municipis com Reus, Cerdanyola del Vallès-Bellaterra, Molins de Rei, el Prat de Llobregat i Vilafranca del Penedès.

Pel que fa a Reus s'aprova la construcció d'una estació de trens a Bellisens, en un nucli de moviment molt important: Parc tecnològic, Universitat, Hospital. Aquesta aprovació altera la voluntat de la Generalitat de desviar la línia del tren de Reus i obre nove perspectives pel transport públic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic impactat per tanta eficàcia. Qui diu que sou marca blanca? Ja us ha trucat l'Obama ?

Anònim ha dit...

Doncs no, no ens ha trucat, ni falta que ens fa.El que passa és que moltes vegades no es recull la tasca que fem, que la fem, i per això quan algú la coneix, queda sorprès.
Salvador Matas