dissabte, 8 de novembre de 2008

Aprovat el finançament per enderrocar el pont de la N-340 a proposta d'ICVEls Pressupostos Generals de l'Estat per al 2009 contemplen l'enderrocament del pont de l'N-340 a proposta d'ICV.


El Congrés de Diputats va aprovar, ahir, vuit de les moltes esmenes esmenes presentades per Iniciativa per Catalunya Verds als Pressupostos Generals de l'Estat pel 2009. Una d'aquestes 8 esmenes acceptades feia referència a l'enderrocament del pont de l'N-340 que travessa la riera d'Alforja al nostre municipi. L'esmena va ser defensada pel diputat i portaveu d'ICV al Congrés, Joan Herrera, i suposa una partida de 800.000 euros per a fer aquest enderrocament.

La resta d'esmenes d'ICV afecten a municipis com Reus, Cerdanyola del Vallès-Bellaterra, Molins de Rei, el Prat de Llobregat i Vilafranca del Penedès.

Pel que fa a Reus s'aprova la construcció d'una estació de trens a Bellisens, en un nucli de moviment molt important: Parc tecnològic, Universitat, Hospital. Aquesta aprovació altera la voluntat de la Generalitat de desviar la línia del tren de Reus i obre nove perspectives pel transport públic.

2 comentaris:

Ganxet ecologista, d'esquerres i catalanista ha dit...

Estic impactat per tanta eficàcia. Qui diu que sou marca blanca? Ja us ha trucat l'Obama ?

Salva Matas ha dit...

Doncs no, no ens ha trucat, ni falta que ens fa.El que passa és que moltes vegades no es recull la tasca que fem, que la fem, i per això quan algú la coneix, queda sorprès.
Salvador Matas