dijous, 17 de novembre del 2011

Una TV i una ràdio que ens costa el mateix però en mans d'altres

A poc a poc es van coneixent detalls de com pensen abordar des de l'actual govern de Cambrils la gestió municipal.
Es clar, com que ja han dit que no presentaran cap Pla d'Actuació Municipal, com faria qualsevol govern coherent, hem d'anar sabent cosetes en el dia a dia.
Ahir els diaris negaven cap relació amb TAC12 i avui ens assabentem de què ja s'ha firmat el contracte. Olé!
I què diu aquest contracte? Doncs, en un principi l'objectiu era estalviar. Per això es va acomiadar a 5 treballadors (tot i que després s'ha reposat una de les places suprimides per algú -sembla- amb carnet de CiU) i es va prescindir del director.
Ara resulta que, fent uns encaixos estranys, es dóna entrada dins de Cambrils Audiovisual a un tercer, que és una altra empresa -TAC12- . Qui manarà a partir d'ara? qui dirà la darrera paraula?
Doncs com que aquesta qüestió queda tan en entredit, sembla que han dit, per avançar-se a les crítiques, que la darrera paraula en la confecció de la graella la tindrà Cambrils Audiovisual. Jo pregunto: Qui de Cambrils Audiovisual? El director? No, perquè és de TAC 12. La resta de periodistes? No, perquè se suposa que hi haurà un director. L'alcaldessa? Ho tindrà difícil per a ser candidata, alcaldessa, sortir cada dia a la tele (Dalmau-TV, ja li diuen), representar a Cambrils a tants i tants organismes de la Generalitat i a sobre dirigir la programació...
En fi: un embolic de consideració. Se subordina la TV dels cambrilencs a decisions preses fora de Cambrils i continuem pagant el mateix menys 13.000 euros.