divendres, 13 de maig del 2011

Debat de candidats al Cinema Rambla

-Salvador Matas (ICV-EUiA)

“Les finances municipals són molt importants, però el més important és l’atenció a les persones”

“Abans de 2003, Cambrils tenia moltes mancances i el govern va voler recuperar el retard històric. En aquests últims anys s’han invertit 128 milions d’euros, una inversió feta amb intel·ligència, buscant subvencions com la del Pla de Barris”.

“L’endeutament de l’Ajuntament de Cambrils és moderat. L’any 2002 hi havia una ràtio de 1.027 euros de deute per habitant i ara està en 1.196 euros per habitant. Per sota dels límits legals. L’Ajuntament no està a la ruïna, això no és veritat!”

“Com que hem de demanar perdó els del govern? Aquesta és una crisi paradoxal, on la gent que té menys està pagant els plats trencats, mentre que els que més s’han enriquit han marxat de ‘rositas’, quan haurien d’estar a la presó”

“Des de l’oposició sempre sentim la mateixa cantarella que si a l’Ajuntament hi ha massa treballadors. Cambrils ha crescut espectacularment, amb més de 1.000 habitants cada any. Cal seguir donant serveis, però s’ha replantejat i s’ha fet un esforç”.

"Hem de ser realistes i sincers i veure què passarà amb la situació econòmica. Hem de gestionar amb austeritat, però amb equitat. Hem de prioritzar les inversions que creïn ocupació: desenvolupament del polígon Belianes, el viver d'empreses, el teatre auditori, fer més llars d'infants i invertir en estalvi energètic"

"Els edificis no els fa el regidor, senyora Cros!. L'ateneu és el primer edifici intel·ligent de Cambrils, plenament estalviador"