divendres, 13 de maig de 2011

comentaris de campanya a Cambrils

Diversos comentaris sobre afirmacions de campanya a Cambrils:

- Oliver Klein diu que cal eradicar el top-manta de Cambrils, malgrat això suposi desplaçar el problema a Salou o l'Hospitalet (municipis veïns). Jo em pregunto com es pot dir això i haver estat regidor de Cooperació a l'Ajuntament de Cambrils, i per tant enviar diners a països llunyanys. Penso que o es té una concepció local per tot o esté una concepció global per tot.

- També em sorprén l'afirmació següent: "La prioritat ha de ser preocupar-se pels aturats de Cambrils. No s'han fet les polítiques suficients en aquest sentit" si ve de qui ha liderat la promoció econòmica del'ajuntament de Cambrils al llarg dels darrers 8 anys. Perquè no s'ha fet el Viver d'Empreses, per exemple? El que jo puc dir és que des de l'àrea de Apolítiques Actives d'Ocupació s'ha treballat de manera incansable per atendre les persones aturadees, amb cursos, borses de treball, IPI, SOEP, hem anat a les escoles, hem creat el club de feina,... La veritat que no hem deixat res per fer. Un altre tema és que malgrat ICV va reclamar que les competències en empreneduria i les de PAO s'ajuntessin algú des del PSC s'hi va oposar...


- Va dir la Gemma Capella“falten llars d'infants però fer instal·lacions més pràctiques, no com la Galereta, perquè hi ha d'haver un bon balanç entre estètica i pràctica”. La veritat que no entenc què volia dir perquè després del debat em va felicitar per la Galereta i el que la gent reclama simplement és que hi ha llistes d'espera... Es cert que encara hi ha llistes d'espera després de construir 2 llars d'iinfants, per això ICV proposa dues llars d'infants més en el seu programa.
. Ara tothom s'apunta a la moda de fer més llars d'infants però viull deixar molt clar que només amb ICV al govern l'any 2003 es va construir la primera llar d'infants i ho dic amb coneixement de causa perquè l'iunsistent vaig ser jo mateix.

- Gemma Capella de Solidaritat Catalana per la Independència diu que per revitalitzar Cambrils i que sortim de la crisi en què estem immersos caldria una nuclear a Cambrils. Jo estava a dos pams d'ella quan ho va dir i em va sorpendre perquè em pensava que a SI de Cambrils hi havia gent ecologista. Sort que després va dir que determinada gent de la taula hi estaria en contra i no es faria, però vaig reflexionar que en contra només ha estat ICV-EUiA en aquests anys, o sigui que em vaig quedar perplex! Dir que cal una nuclear amb la que està caient al JApó diu molt poc de la sensibilitat de la gent de SI de Cambrils, si més no per mi.