diumenge, 27 de febrer del 2011

Aprovem el programa marc d'ICV-EUiA per les municipals

Ahir vam estar a BCN amb la resta de candidatures d'ICV-EUiA -EPM discutint quin ha de ser el missatge de la coalició en les properes municipals. Crec que vam ser molts, gent molt diversa, de moltes localitats de Catalunya, amb un objectiu comú: fer avançar la Catalunya d'esquerres als ajuntaments front l'ofensiva de la dreta de retallar l'estat del benestar. Cal dir que la crisi no pot ser l'excusa per a retallar els serveis públics de què gaudim a Catalunya, i que no es pot retallar els serveis públics i aprovar rebaixes per 500 privilegiats suprimint l'impost de successions. Com es pot dir que no es poden pagar nòmines dels funcionaris i plantejar suprimir impostos a aquells que més tenen a Catalunya!
Els ajuntaments han de ser la primera trinxera en defensa de l'estat del benestar, de la inclusió i cohesió social, de l'educació i la sanitat públiques, dels serveis socials, d'una CAtalunya sostenible.
Com deia ahir Joan herrera: "Volen passar de l'estat del benestar a l'estat de la beneficiència i el que es fa és molt negoci d'aquesta assignació de serveis".