diumenge, 24 d’octubre del 2010

Vigilem què pot passar si CIU torna a la Generalitat!

Un dels grans perills d'aquesta campanya és que, atordits pel gran soroll mediàtic que ha generat la dreta política, social i de mitjans de comunicació contra el govern d'Entesa, la gent es deixi emportar per la desil.lusió i la resignació i s'abstingui de votar les forces d'esquerres i en especial ICV-EUiA.

Crec que hem de fer un gran esforç per explicar què passarà amb un govern de CIU a la Generalitat, què ens passarà coma  país i el gran retrocès a tots els nivells que podem patir.

I com a mostra un botó: la Proposta 433 del Programa Electoral de Convergència i Unió.
"Proposarem la creació d’un contracte d’aprenentatge dels oficis, de caràcter no retribuït i sense cost per a l’empresa, per a la formació professional dels estudiants dins les empreses."
Una retallada de frets impressionant: contractar joves de gratis a les empreses. No n'hi ha prou amb les pràctiques que fan els qui estudien un Cicle Formatiu (400h no retribuïdes amb un objectiu formatiu): ara estaran treballant de gratis per sempre més, sense cobrar, sense cotitzar i quan s'acabin a niran a l'atur sense pretació d'atur. 
Contra aquest futur de CIU no ens hem de resignar!