divendres, 22 de maig del 2009

Cal anar a votar a les europees, i votar per l'esquerra d'ICV!



Avui a Tarragona hem continuat la campanya que ahir començàvem a la Rambla Nova de TGN amb la nostra candidata, l'Arga Sentís, enganxant el primer cartell electoral i deixant la cola a la gent de CiU! Els d'ICV som així de generosos!
Avui volíem començar la campanya parlant del tema potser més rellevant de l'actual moment polític: la crisi econòmica. Era un acte que feia temps que volíem organitzar des de la direcció d'ICV del Camp de TGN. Crec que és força important discutir entre nosaltres de les causes de la crisi i de les solucions que hem de proposar la gent d'esquerres. Malauradament és tal la confusió existent entre la gent, que torna a ser necessari fer pedagogia i explicar les coses.
De la mà de l'excel.lent explicació del Toni Puig que ha explicat com des d'inicis dels 80 amb la implementació de les tesis neolliberals s'han produït uns canvis a favor dels més poderosos i en contra de les classes treballadores i populars. La diputada Mercè Civit ha continuat amb les propostes que impulsa la coalició i finalment l'Arga Sentís ens ha precisat quines propostes concretes fa la coalició en la campanya de les europees.