divendres, 29 d’agost del 2008

El cas de la foto trucada



M'ha arribat a les mans un document (http://www.tanquemlesnuclears.org/pentadius/materials/manipulacioimatge.pdf) bastant curiós, elaborat pels company@s de TANQUEM LES NUCLEARS, on veiem un exemple de les males arts de les empreses que gestionen les instal.lacions nuclears de casa nostra.
En un moment difícil per elles (degut als seus propis errors i a la seva ferma voluntat de guanyar més i gastar menys, i amenaçats per la forta sanció que se'ls imposarà per amagar informació a Ascó, es dediquen a inundar els diaris (la foto de la dona i la nuclear d'Ascó al fons es va publicar en molts diaris de l'estat els passats 18 i 19 d'agost) amb notícies inventades i falses, que alguns diaris com EL MUNDO titulen Turismo nuclear: un nuevo concepto de vacaciones. Tot molt fort.
La veritat és que crèiem que ho havíem vist tot, i no: la imatge està trucada com han demostrat aquest@s company@s, en un intent per part d'ANAV de mostrar una cara més amable de les centrals nuclears catalanes de la que acostuma a sortir darrerament.
Més els valdria rectificar amb una altra gestió, més correcta i menys irresponsable, de la que estan portant, i no intentar enganyar-nos

2 comentaris:

Carles Sampietro Lara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carles Sampietro Lara ha dit...

Déu n'hi do!!

No se què farem amb aquests nuclears!!