dissabte, 10 de novembre del 2007

EMBRUTA QUE ALGUNA COSA QUEDA


Aquesta i no altra és l'autèntica estratègia de la PLIC.

Aquest partit suposadament independent ha tornat a protagonitzar una altre intent d’erosionar les institucions de Cambrils. Si fa uns mesos va ser la problemàtica de les matriculacions a l’ensenyament públic –en què tothom, fins i tot el mateix Síndic de Greuges els va dir que no tenien raó i que l’Ajuntament havia actuat correctament- ara li ha tocat rebre a l’Escola d’Adults.

Sabem que estan en aquest tema des d’abans de les eleccions del maig. Diferents persones, vinculades totes elles a la PLIC, així ens ho han confirmat.

Per això des de la PLIC s’ha muntat tot un calendari d’actuacions: una carta enviada a través de la intranet de l’Ajuntament, una pregunta al Ple al cap de 15 dies, una segona carta als mitjans de comunicació, una altra pregunta al ple i finalment allò per la qual cosa han treballat tant de temps: una roda de premsa d’ex-professors de l’Escola d’Adults que suposadament havia de fer tremolar el món.

Ex-professors tot sigui dit amb evidents relacions polítiques: García de la Chica ha anat a llistes de l’ACI, J. M. Font assisteix regularment a les reunions de la PLIC...

I una roda de premsa convocada aparentment per ells... però amb un detall en el que no s’hi va pensar: el document enviat demostra que la persona que el va redactar és la mateixa que envia les notes de premsa de la PLIC: l’inefable Oscar Ramírez, marit de la regidora Mar Roca, una parella que deu ser la que manté actius més blocs de Catalunya. I el mateix que redacta en el seu ordinador la carta de la Loli García de la Chica... quines casualitats, no?

El cas és que aquests senyors i senyores van donar a la premsa cinc folis amb un seguit d’inexactituds, o de mitges veritats o de mentides pures i dures. Uns folis que suposadament havien de demostrar el “mobbing” que se’ls havia fet des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament. La veritat és que dir que has agafat baixes per depressió, a banda que en alguns casos és manifestament fals, no demostra res. Quan entregues el paper de la baixa a l’ajuntament hi diu “baixa mèdica” i ho firma un metge. L’ajuntament no sap la causa. O sigui que poden dir missa perquè si era per depressió o per frau només ho saben ells.

Però el més sorprenent és que si tan greu és perquè no van anar a magistratura o als tribunals? Perquè la senyora GArcía de la Chica espera 4 anys!!! Perquè fan una roda de premsa i punt? Perquè han dit que no aniran als tribunals? Que potser falten proves? Que potser és una invenció amb ànim de fer mal i prou? Que potser tot és una campanya orquestada per la PLIC?

I perquè ho fa la PLIC? Potser perquè el sr. Martí vol ser alcalde a qualsevol preu? Perquè es pensaven que treient 4 regidors governarien? Potser perquè van demanar molts favors monetaris per fer la seva campanya electoral (perquè ja van dir que diners no n’havien gastat) i ara han de tornar els favors amb altres favors? O canviar el Pla d’Urbanisme?

Perquè tenen tants nervis, perquè tanta ràbia? Tant negre s’ho veuen? Tanta ràbia els fa que governin les esquerres a Cambrils? Veuen el govern molt unit? Veuen que no se’n surten amb la seva estratègia de desgast cap a ICV?

Es molt penós que a Cambrils tinguem un partit com la PLIC. Que s’ha proposat traslladar a Cambrils l’estratègia del PP: l’estratègia de la tensió, de la degradació de la vida política, sense tenir escrúpols de carregar contra allò que ens ha costat tants anys aconseguir. Que ha estat finançat per no sabem qui (no ho van explicar) per aconseguir no sabem què. Amb persones dedicades nit i dia a dissenyar i executar estratègies del “ensucia que algo queda”

ICV farà de la lluita contra aquestes campanyes brutes un eix central de la seva activitat política a partir d’ara. I la querella que presentarà l’ajuntament per defensar el seu bon nom i el dels seus treballadors i treballadores serà el primer pas.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Salvador te conozco desde hace muchos años y son personas como tu que me han hecho cambiar mi voto.
Si estas libre de pecado puedes tirar la primera piedra y todas las que quieras. En este ayuntamiento hay una caza de brujas.
Tu lema ultimamente es "Yo soy dios". Aprovecha porque mas alto subes...

Anònim ha dit...

Tu, l’inefable Ramon i la teva ex parella Hortènsia vareu posar de moda l’agressió psicològica als treballadors municipals de l’escola d’adults, fent-los insofribles las hores laborables. Els heu fet patir tensions de tal calibre que tots han acabat petant i demanant la baixa definitiva de l’Ajuntament. Podeu els tres sentir-vos orgullosos de les vostres personalitats perverses. Sou una colla d’envejosos i ineptes que heu utilitzat les relacions laborals per solucionar els vostres conflictes personals, que són molts, creant un clima de 'psicoterror' que ha acabat amb la salut i la feina dels pobres mestres de l’escola d’adults.
Fa temps que segueixo aquest cas i que t’analitzo i he arribat a la conclusió que estàs ben fotut. Quan escrius et creus que ets el punt de referència del bé i del mal. Sovint, ets moralitzador, t’agrada presumir de valors morals irreprotxables i descobrir la maldat en els altres. També he observat que, en el fons tens una absència total d'interès pels altres i que l’únic que desitges és que els altres t’admirin. Salvador, ets un envejós que sempre intenta apropiar-se del que tenen els altres i que mai et sents culpable de res perquè sempre acabes atribuint als altres les teves pròpies dificultats i fracassos. En definitiva, tens els perfil del ‘psicoterrorista’ laboral. Fes-t’ho mirar noi i no facis més mal a les persones honrades i treballadores de l’Ajuntament de Cambrils.