dimecres, 9 de maig del 2007

Iniciativa-Verds, la clau per un govern d’esquerres

Els ciutadans i les ciutadanes de Cambrils tenim aquest 27 de maig una oportunitat única per dir la nostra. Ara ha arribat el moment de valorar la tasca dels últims quatre anys de l’Ajuntament de Cambrils, amb un govern integrat per les tres forces d’esquerra entre les quals ha destacat la feina dels dos regidors d’Iniciativa-Verds, Salvador Matas i Ramon Garcia Mateos.

Evidentment ara és molt fàcil, com fan alguns, criticar el que s’ha fet o prometre que es faran moltes coses, però tots recordem allò que van fer quan governaven els que ara prometen tant. Des d’Iniciativa-Verds de Cambrils i després de l’enquesta realitzada a més de 300 ciutadans i ciutadanes del municipi, podem dir que el nostre programa (el teniu en aquestes mateixes pàgines) recull les necessitats reals de les persones i les propostes per seguir construint un municipi millor.

Iniciativa-Verds, com a única garantia per un govern d’esquerres i progressista a Cambrils, no volem enlluernar a la gent amb promeses. Només cal mirar enrere i recordar què s’havia fet fins ara i què s’ha fet en quatre anys de govern d’esquerres. Algú recorda quants col·legis i instituts tenia Cambrils quan governaven CiU i PP i quants centres educatius hi ha ara?, quantes llars d’infants públiques? com era la neteja a Cambrils fa cinc anys?, es feia recollida selectiva?, on era la regidoria de participació ciutadana? i el nou pulmó verd que és el Parc del Pinaret i el Parc de Nou Cambrils? qui ha impulsat la millora del passeig de Ponent? què es feia per promocionar la gastronomia local?, qui ha apostat pels programes d’oci alternatiu pels joves?, qui ha impulsat el Cambrirock?, qui ha creat una nova oferta de formació per adults?, qui ha fet el centre cívic de Vilafortuny i el de Les Basses a la zona del port? i el nou teatre-auditori?... Així podríem seguir amb desenes d’accions de govern, accions fetes i pensades des d’Iniciativa-Verds per a tota la ciutadania sense cap tipus de discriminació. Per ICV, tots i totes som Cambrils, des de Ponent fins a Llevant i des de la Parellada fins al Port. Treballem per millorar el benestar de tots els cambrilencs i cambrilenques.

Iniciativa-Verds aposta per continuar amb les polítiques socials i de millora de la qualitat de vida amb el decàleg que us presentem, escoltant els joves, la gent gran, els homes i les dones perquè considerem que la ciutat creix escoltant les seves demandes i treballant. Amb Iniciativa-Verds, podem seguir canviant les coses.

1 comentari:

Guybrush Threepwood ha dit...

Em sembla correcta la gestió que ha dut a terme l'Ajuntament en el seu darrer mandat, s'han fet considerables millores al municipi en consonància amb el gran creixement que patim i s'han presentat projectes pel futur a curt i llarg termini que són prou satisfactòris de cara a abastir les necessitats que existeixen i aniran apareixent a la ciutat.
Ara bé, visc a Vilafortuny, i en les darreres el·leccions locals diversos partits electorals ja van prometre que farien arribar les línies ADSL al nostre barri. Visc concretament a la zona de Proacosa i tot i tenir la central·leta telefònica a menys de 100 m. del meu domicili, encara no puc gaudir d'aquest servei bàsic en qualsevol ciutat amb un mínim d'infrastructures com en principi hauria de ser Cambrils. Em sembla vergonyós que els veïns de Vilafortuny no puguem tenir aquest servei tan elemental a tots nivells i vivint ja en el segle XXI.
Per això m'he decantat pel vot útil, i penso votar a aquell partit que garanteixi que faran arribar la línia d'alta velocitat d'internet a tot el municipi.