diumenge, 1 d’abril del 2007

Quatre anys ben aprofitats per Cambrils


Hem arribat al final del mandat que podem qualificar de més estable en la vida politica de la nostra població dels darrers temps. El pacte entre ICV, PSC i ERC de juny del 2003 va néixer per superar el desgavell de l’anterior govern de la dreta, que va perdre 4 anys sense abordar les necessitats de Cambrils en infrastructures, serveis i equipaments.

El nou govern d’esquerres ha posat les bases d’un nou Cambrils, amb un model de ciutat basat en l’atenció a les persones, el respecte mediambiental i la participació ciutadana.

El pacte de govern ha funcionat, hi ha hagut bona entesa entre els partits i això ha permès treballar de valent per aconseguir transformar la realitat de la nostra població. En un moment de fort creixement de Cambrils, hem redefinit cap a on volíem anar: l’Agenda 21 ha estat l’instrument que, amb una important participació ciutadana, ha marcat el camí que més tard ha seguit la revisió del POUM. Hem desbloquejat la variant de la N-340, el trasllat de la via del tren, i el Passeig de Ponent. Hem posat en marxa la xarxa d’Escoles Bressol i buscat solució a les necessitats d’escolarització dels nostres infants i joves. Hem millorat l’atenció sanitària amb l’ampliació de l’Hospital lleuger, actualment en obres.

Hem millorat la neteja urbana i la recollida selectiva de la brossa . Hem construit habitatges protegits de compra i de lloguer pels joves. Hem remodelat els nostres carrers i places, i ampliat la zones verdes com el nou PArc del Pinaret el de Nou Cambrils. Hem iniciat una ambiciosa política de Participació ciutadana, que ens permet construir entre tots una ciutat més cohesionada i forta, que ha obtingut reconeixements.

Creiem que han estat 4 anys ben aprofitats per Cambrils.