diumenge, 5 de juliol del 2009

Apaguem les nuclears

El 28 de juy van coincidir dues manifestacions: davant del Parlament , contra els transgènics i davant la nuclear de Vandellòs, demanant-ne el tancament.
En ple debat sobre el tancament de Garoña, on ja hem vist com ha actuat el govern de Zapatero, postergant per la propera legislatura el tancament de Garoña, és més necessari que mai reivindicar el tancament de les nuclears al final de la seva vida útil, i no cedir a les pressions del lobby nuclear.
En el cas de Vandellòs, cal afegir la lamentable situació en què es troba aquesta central, que està fora de servei des del passat mes de març, demostrant un cop més que les nuclears no són imprescindibles perquè quan deixen de funcionar ni tant sols en som conscients.
En tot cas, davant de Vandellòs ens vam reunir diverses persones, en un ambient de platja, amb molta calor, gent del Camp de TGN i també de les Terres de 'Ebre que s´han mobilitzat darrerament recollint firmes per aquesta campanya Apaguem les Nuclears.
Des d'ICV hi hem donat ple suport, i hem presentat darrerament un Pla Pont pel tancament de totes les nuclears de l'estat espanyol.
ICV ens mobilitzarem per tal de fer passes endavant i aconseguir que d'una vegada per totes es vagin tancant les centrals nuclears i abandonem definitivament aquesta tecnologia insostenible, cara i insegura.

1 comentari:

Miamimemata 2.0 ha dit...

como se puede mentir de esa manera, que no son imprescindibles, lo que hay que oir: insostenible, cara e insegura, madre de dios!!!
saludos