dimecres, 24 de gener del 2007

Salvador Matas, alcaldable per ICV a Cambrils


El passat 17 de gener es presentava en roda de premsa Salvador Matas com a alcaldable per ICV a Cambrils a les eleccions municipals del proper 27 de maig.

El diputat Daniel Pi i la presidenta local d'ICV, Marlen Fernández, van arropar al Salvador en la roda de premsa.

El Salvador va mostrar la seva satisfacció per haver estat escollit cap de llista per tercera vegada. Va argumentar que aquesta elecció ratificava la tasca feta pel grup municipal en aquests 4 anys de govern tripartit a Cambrils. 4 anys on s'ha fet una ingent tasca de govern, que dóna compliment al 90% de les propostes programàtiques del pacte de govern entre ICV, PSC i ERC. va destacar que en poques ocasions es dóna un grau tan elevat de realitzacions i ho va justificar en la recuperació del retard que ha patit Cambrils en el mandat anterior de overn de les dretes. Ara s'ha recuperat el retard i s'han posat les bases del Cambrils del Cambrils del futur. Però no ens enganyem, fa falta un altre mandat si no volem que l'esforç es malmeti. les perspectives són d'augmentar la representació en un altre regidor/a, i poder influir més decisivament en les polítiques del govern municipal. Unes polítiques que han de passar de la macropolítica, de la políitica de les obres i les infrastructures a la micropolítica, a la política de proximitat, que doni respostes a les necessitats dels diferents col.lectius ciutadans.
ara toca obrir-se a la societat cambrilenca i fer un procés participatiu per a recollir què pensen i què volen els cambrilencs i cambrilenques. Properament ICV presentarà com vol portar a terme aquesta campanya