dijous, 28 d’abril del 2011

CIU o la cançó de l'enfadós, amb insults inclosos

Segona resposta a  CiU de Cambrils sobre els cicles formatius.

- Les declaracions de CiU denoten nerviosisme, deu ser que les enquestes van malament.

- Aquestes no són maneres de respondre al que hem dit des del govern. Qualificar per dues vegades l'adversari de mentider és un mal estil de fer política. Mercè Dalmau va demanar una precampanya neta i el que fa és regalar-nos cada dia un insult i un improperi.

- Hi ha una realitat, li interessi o no a CIU de Cambrils. Cambrils té pocs cicles formatius, per això no he parat de fer gestions sobre aquest tema amb el Departament d’Educació

- ara em sembla molt greu que es concedeixin cicles a Salou i Cambrils en quedi al marge. Quin és el criteri que ha utilitzat CiU per donar o no donar?

- A Cambrils tindrem  nous cicles formatius? Perquè els alumnes han de marxar a Salou a fer aquests cicles si tenim més IES que Salou (4 enfront 2) i podem fer una oferta potent en relació a l'esport i en especial a la nàutica?

- Hem vist que a CIU això no li interessa. Estan nerviosos i han dit des de la carta que vam enviar el 2007 no hem fet res més. Això no és cert i així es va explicar a la Comissió Informativa. Quan des de CiU han vist que s'han equivocat perquè el govern s'ha mogut i molt en aquest tema, demanen les actes de les reunions en què s’han sol•licitat els cicles formatius. Perquè? Per seguir dient que el govern menteix? Primer ens acusen de mentir i ara ens demanen les actes? aquesta és la manera de fer de CIU a Cambrils?

- Com es pot tenir el coratge de dir que al Departament d'Ensenyament de la Generalitat no li consta cap més petició formal? Mercè Dalmau desconeix totalment el funcionament de les relacions entre l’Ajuntament i la Generalitat, que no només passen per les cartes i a sobre vol donar lliçons de com cal fer les coses.

- CIU de Cambrils ha posat la defensa del partit per davant dels interessos de Cambrils. Com sempre li passa abans i ara, li costa molt defensar millores per Cambrils perquè es pensa que l'oposició no ha de treballar per Cambrils, que només ha d'anar a la contra del govern. I s'equivoca: ha de treballar amb el govern, donant suport al govern en aquells temes importants per la ciutat
-Per últim,  Creiem que s'han equivocat i han relliscat fent-se els portaveus oficials del Departament d’Educació, rol que no els correspon. Més humilitat sra Dalmau, a ICV ens pensàvem que es presentava a l'Ajuntament, no a la Generalitat.

- Farem preguntes al Parlament per saber més tel tema i poder treballar per Cambrils, que no vol dir anar en contra de ningú, ni de Salou.